rent.net.ua - network of rental adverts in Ukraine
Price: 17990 uah.
$455, €420
Actuality of advert
Author: Сергей Вирчис (1 of adverts)
Creation date: 29 Nov. 2019 20:12
Updated: 9 jan. 2020 06:11
Visits: 0, of unique: 0

Rent an apartment in Kyiv on the St. Mytropolyta Vasylia Lypkivskoho 33 per 17990 uah.

Advert source

Address

Kyiv, Solomianskyi distr, St. Mytropolyta Vasylia Lypkivskoho 33, Metro Vokzalna

Characteristics

Rooms:
1
Square:
50.20 м²
Kitchen square:
12 м²
Floor:
15
Floors count:
25
Wall type:
Цегляний
House type:
Житловий фонд від 2011 р.
Apartment layout:
Роздільна
Heating:
Централізоване

Additional details

  • Furnishing
  • Balcony / Loggia
  • Wi-Fi
  • Air conditioning
  • Kitchen stove
  • Fridge
  • Microwave
  • Washer
  • Shower cabin
  • Ванна

Additional description

УВАГА! ПЕРША ОРЕНДА. БЕЗ КОМІССІЙ.
Власник пропонує для першої оренди нову (видову) однокімнатну, простору та зручну квартиру на 15-му поверсі у закритому для стороніх ЖК "Адамант" 2018-го року будівництва, по вул. В. Липківського, 33-А. Будинок бізнес класу.
Квартира має дизайнерский евроремонт, є дуже велика та складається з чотирьох відокремлених дверима зон функціонування, а саме:

Зона 1 - Житлова -(кімната 26 м2) у якій розташовано біля величезного видового вікна комфортний та зручний Диван-трансформер (розмір 1600 х 2400), навпроти якого встановлена багатофункційна Меблева система з місцем для ТВ з одного боку, та кріпке дерев"яне двоспальне Ліжко з ортопедичним матрацом (розмір 1800 х 2100) з іншого боку. Підлога покрита дуже теплим іспанським екологічним ламінатом самої високої якості. Кімната облаштована одним великим та яскравим торшером і чотирма маленькими світильниками для зручності використання при відпочинку. У кімнаті повітря охолоджується за допомогою кондиціонера Cooper Hunter (12) {Холод/Тепло} якого вистачає повністю.

Зона 2 - Гастрономічна (кухня 12 м2) у який розташована цілісна кухонна система з підсвічуванням для приготування якісної їжі на зручній новій електроплиті з духовою піччю торгової марки Eleсtrolux зі швидкою витяжкою, професійна посудомийна нова машина від тм Hansa, потужний новий холодильник від тогової марки Bosсh, шафа для різних повсякденних кулінарних атрибутів, обідній розкладний стіл та чотири комфортні стільця та нова мікрохвильова піч. Ця зона також повністю охолоджується за допомогою кондиціонера Cooper Hunter (9) {Холод/Тепло}. На полу сантехнічна плитка. З цієї зони можно вийти до відокремленого балкону (2 м2) з фантастичним краєвидом та подихати свіжим повітрям.

Зона 3 – СПА (ванна кімната 5.5 м2) облаштована сучасною зручною душовою площею за товстим водонепроникним склом та душовою системою. Для більшого комфорту поруч на стіні знаходиться рушникосушитель. З другого боку знаходиться умивальник та люстерко з підсвіткою, праворуч санвузол та шафа для хімічних виробів і сантехнічного посуду. У спеціально відведеному місці стоїть нова пральна машинка Electrolux (розмір 60 см, на 8 кг) для більш якісного прання, та бойлер на 100 літрів. Уся площа зони СПА гарно освітлюється та вентилюється.

Зона 4 – Гардеробна (2 м2) яка облаштована зручними поличками та штангами для речей і взуття всіх форм та видів. Також там є місця для зберігання пилососу, побутових та допоміжних речей за доглядом за житлом.
Для безпечного зберігання документів чі грошей мешкання надійно забезпечене металевим сейфом.

Вся вищезгадана інфраструктура поєднується стильним та ілюмінованим коридором зі зручним передпокоєм для зняття верхнього власного та гостевого одягу і взуття. По всьому мешканню проведено високошвидкісний гігабітний інтернет (оптика) з провідним та Wi-Fi доступом.

Сам будинок є новим з комфортними та широкими поверхами (з відеоспостереженням на кожному з них), для зручного використання якого облаштовано чотирма швидкісними пасажирськими та одним вантажним ліфтами. Один з ліфтів прямую до підземних паркінгів. Територія ЖК контролюється охороною та облаштована електронною системою перепусток. Є зручний гостьовий паркінг де завжди можливо знайти місце для вашого автомобіля. Квартира облаштована лічильниками на тепло, світло, холодну та гарячу воду тощо.

Навколо будинка розташована розвинута інфраструктура з магазинами, парками, школами, банками, аптеками, перукарнями, лікарнями, ресторанами та нічними клубами тощо, серед яких: продуктовий магазин Мегамаркет, Біла, АТБ, відділення Нової Пошти №35 та 55, школа Inventor, спорткомплекс «Спортренд», нічні клуби «Індиго» та «Ультрамарин», Портер Паб та Антверпен, школа №115 ім. Огієнка, міністерство екології, Апеляційний суд, Набу. Біля будинку зупинки автобусів №3, 69, 171, 198, 231. У пішої доступності (10 хвилин) станція Метро «Вокзальна» - червона лінія та Центральний ЖД Вокзал тощо.

КВАРТИРА ЗДАЄТЬСЯ НАПРЯМУ ВІД ВЛАСНИКА БЕЗ КОМІСІЙНИХ БРОКЕРСЬКИХ ПЛАТЕЖІВ.

Where to go





Users comments

Sorry you cant to leave a comment. Try to authorize yourself via login and password or use a one of social networks below:
     

We propose for website customers

Convenient export to Excel  Ads via Google Ads  More ad views
The project Rent.net.ua is designed to help people with real estate rental:
rent an apartment, rent an office, rent a house and other things.
For cooperation questions, please contact: [email protected]