rent.net.ua - network of rental adverts in Ukraine
Price: 600 uah.
$15, €14
Actuality of advert
Author: Ольга (13 of adverts)
Creation date: 24 Dec. 2019 19:48
Updated: 3 jan. 2020 23:06
Visits: 0, of unique: 0

Rent daily an apartment in Rivne on the St. Malorivnenska 12 per 600 uah.

Advert source

Address

Rivne, St. Malorivnenska 12

Characteristics

Rooms:
3
Square:
59 м²
Floor:
3
Floors count:
9
House type:
Житловий фонд від 2011 р.
Apartment layout:
Роздільна
Bathroom type:
Суміжний

Additional details

  • Wi-Fi
  • Iron and ironing board
  • Kitchen stove
  • Fridge
  • Washer
  • Ванна

Additional description

Посуточно сдаем в районе автовокзала г. Ровно трех комнатную квартиру. Спокойный, закрытый двор, где можно оставить машину и погулять с ребенком. В соседнем доме магазин, кафе, супермаркет. В шаговой доступности остановки транспорта «Автовокзал», «12 школа», в 5 минутах ТЦ Арена, супермаркет Сельпо, отель Турист. До центра 2-3 остановки, 15 минут пешком. Хорошая транспортная развязка с возможностью доехать в любой район города.
Квартира новая, в новостройке. Уютная, чистая, аккуратная. С современным ремонтом, удобной мебелью, хорошими спальными местами. В ней есть все для комфортного проживания и отдыха: чистые постели и полотенца, горячая вода, автономное отопление, кухня полностью укомплектована посудой. Есть стиральная машинка, телевизор, интернет. Квартира с двумя двух спальными кроватями и двух спальным диваном, при необходимости возможно доставить еще одно спальное место-раскладушку. Всего спальных мест 6 (2+2+2). Цена квартиры за 3 х гостей, доплата за дополнительного гостя 50 грн.
В квартире не курят, празднования, проживание с животными тоже не разрешается. Есть ограничения по возрасту: мы селим гостей старше 21 года. Необходимо наличие документов. Выдаем документы для отчетности. Возможен безналичный расчет Собственник
Viber +
Viber +
WhatsApp +

Подобово здаємо в районі автовокзала м. Рівне трьох кімнатну квартиру. Спокійний, закритий двір, де можна лишити машину, та погуляти з дитиною. В сусідньому будинку магазин, кафе, супермаркет. Крокова доступность до зупинки транспорту «Автовокзал», «12 школа», 5 хвилин дійти до ТЦ Арена, супермаркету Сільпо, готелю Турист. До центра міста 2-3 зупинки на транспорті, 15 хвилин пішки. Гарне транспортне сполучення з можливостю доїхати в любий район міста.
Квартира нова, в новобудові. Затишна, чиста, охайна. З сучасним ремонтом, зручними меблями, хорошим спальним місцем. В квартирі є все для комфортного проживання та відпочинку: чиста постіль та рушники, гаряча вода, автономне опалення, кухня повністю укомплектована посудом. Є пральна машинка, телевізор, інтернет. Квартира з двома двох спальними ліжками та двох спальним диваном, при необхідності ми можемо поставити ліжко-розкладачку. Всього спальних місць 6 (2+2+2). Вартість квартири за 3х гостей, доплата за додаткового гостя 50 грн.
В квартирі не палять, святкування, проживання з тваринами також заборонено. Є обмеження по віку: ми заселяємо гостей старших 21 року. Необхідні документи при заселенні. Видаємо документи для звітності. Можливий безготівковий розрахунок
Viber +
Viber +
WhatsApp +

Where to go





Users comments

Sorry you cant to leave a comment. Try to authorize yourself via login and password or use a one of social networks below:
     

We propose for website customers

Convenient export to Excel  Ads via Google Ads  More ad views
The project Rent.net.ua is designed to help people with real estate rental:
rent an apartment, rent an office, rent a house and other things.
For cooperation questions, please contact: [email protected]