rent.net.ua - Мережа оголошень оренди в Україні
Ціна: 500 грн.
$13, €12
Актуальність оголошення
Автор: Ольга (13 оголошень)
Дата створення: 18 січ. 2020 16:35
Оновлено: 20 січ. 2020 06:32
Відвідування: 0, унікальних: 0

Зняти подобово квартиру в Рівному за 500 грн.

Джерело оголошення

Адреса

Рівне

Характеристики

Кімнат:
3
Площа:
63 м²
Поверх:
2
Кількість поверхів:
9
Тип побудови:
Житловий фонд 80-90-і
Планування квартири:
Роздільна
Тип сан.вузла:
Роздільний

Додаткові подробиці

  • Балкон/Лоджія
  • Wi-Fi
  • Телевізор
  • Кухонна плита
  • Холодильник
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ванна

Додатковий опис

Посуточно сдаем в районе автовокзала Чайка г. Ровно трех комнатную квартиру. В соседнем доме магазин, кафе, супермаркет. В шаговой доступности остановки транспорта «Новус», « Автостанция Чайка», в 5 минутах ТЦ Чайка, супермаркет Сельпо, Новус. До центра 5-6 остановок, или 25 минут пешком. Хорошая транспортная развязка с возможностью доехать в любой район города.
Квартира уютная, чистая, аккуратная, три раздельные комнаты. С современным ремонтом, удобной мебелью, хорошими спальными местами. В ней есть все для комфортного проживания и отдыха: чистые постели и полотенца, горячая вода, кухня полностью укомплектована посудой. Есть стиральная машинка, телевизор, интернет. Квартира с двумя двух спальными диванами и двух спальной кроатью, при необходимости возможно доставить еще одно спальное место. Всего спальных мест 7 (2+2+2+1). Цена квартиры за 3х гостей, доплата за дополнительного гостя 50 грн.
В квартире не курят, празднования, проживание с животными тоже не разрешается. Есть ограничения по возрасту: мы селим гостей старше 21 года. Необходимо наличие документов. Выдаем документы для отчетности. Возможен безналичный расчет
Вайбер +
Вайбер +
Вайбер +
Подобово здаємо в районі автовокзала Чайка м. Рівне трьох кімнатну квартиру. В сусідньому будинку магазин, кафе, супермаркет. Крокова доступность до зупинки транспорту «Автовокзал Чайка», «Новус», 5 хвилин дійти до ТЦ Чайка, супермаркету Сільпо, Новус. До центра міста 5-6 зупинок на транспорті або 25 хвилин пішки. Гарне транспортне сполучення з можливостю доїхати в любий район міста.
Квартира затишна, чиста, охайна. З ремонтом, зручними меблями, хорошим спальним місцем. В квартирі є все для комфортного проживання та відпочинку: чиста постіль та рушники, гаряча вода, автономне опалення, кухня повністю укомплектована посудом. Є пральна машинка, телевізор, інтернет. Квартира з двома двох спальними диванами та двох спальним ліжком, при необхідності ми можемо поставити додаткове спальне місце. Всього спальних місць 7(2+2+2+1). Вартість квартири за 3х гостей, доплата за додаткового гостя 50 грн.
В квартирі не палять, святкування, проживання з тваринами також заборонено. Є обмеження по віку: ми заселяємо гостей старших 21 року. Необхідні документи при заселенні. Видаємо документи для звітності. Можливий безготівковий розрахунок
Вайбер +
Вайбер +
Вайбер +

Куди сходити поруч





Коментарі користувачів

Вибачте, Ви не можете залишити коментар. Спробуйте авторизуватись за допомогою логіну та паролю або скористайтеся однією з соціальних мереж:
     

Ми пропонуємо користувачам сайту

Проект Rent.net.ua покликаний допомагати людям з орендою нерухомості:
зняти квартиру, зняти офіс, зняти будинок, тощо.
Стосовно питань співпраці звертайтесь за адресою: [email protected]