rent.net.ua - Мережа оголошень оренди в Україні
Ціна: 600 грн.
$15, €14
Актуальність оголошення
Автор: Александр (1 оголошень)
Дата створення: 22 лип. 2019 12:14
Оновлено: 22 вер. 2019 10:53
Відвідування: 0, унікальних: 0

Зняти подобово будинок в Чернігові на вул. Лісова за 600 грн.

Джерело оголошення

Адреса

Чернігів, вул. Лісова

Характеристики

Кімнат:
4
Площа:
70 м²
Кількість поверхів:
1
Тип сан.вузла:
Роздільний

Додаткові подробиці

  • Праска та дошка
  • Кухонна плита
  • Холодильник
  • Електрочайник
  • Мікрохвильовка
  • Душова кабіна

Додатковий опис

Господарі садиби & quot; Лісова застава & quot; запрошують всіх, хто хоче піти від суєти міста, поринути у світ природи, провести вихідні, відпустку, корпоратив, свята зі своєю сім'єю, друзями в чудовому мальовничому місці, де дихається легко, спиться спокійно і відмінно відпочивається.
Еко-садиба & quot; Лісова застава & quot; знаходиться в 60 км від Чернігова - с. Кам'янка Ріпкинського району. Садиба розташована в сосновому лісі на березі річки Дніпро. По Дніпру проходить кордон з Білоруссю. Повідомлення катером. У 2-х км знаходиться річка Сож. В окрузі багато озер. Любителі риболовлі завжди будуть з уловом. Мисливці будуть з видобутком. А грибники обов'язково знайдуть свої грибні місця. Екологічно чисті лікарські трави, які можна зібрати в лісі, порадують вас зимовими вечорами ароматним чаєм. Любителям активного відпочинку - галявина для спортивних ігор. Для дітей абсолютна свобода для ігор в саду, пісочниця, гойдалки. Пляж.
Якщо ви хочете цікаво провести зимові свята, вихідні, канікули, то не відмовляйте собі в задоволенні прикрасити справжню живу ялинку у дворі і відчути справжню романтику. Можна організувати катання на лижах і санках. Можливість проведення змагань з лазертагу, туризму, орієнтування на місцевості. Баня на дровах біля річки. Трансфер за бажанням.
Садиба із затишними кімнатами подарує відчуття казки. Гостинність і доброзичливість господарів забезпечать вам, вашій родині та друзям приємний відпочинок в будь-який час року.
Пориньте в атмосферу справжнього лісового дива і ви про це не пошкодуєте!

Куди сходити поруч





Коментарі користувачів

Вибачте, Ви не можете залишити коментар. Спробуйте авторизуватись за допомогою логіну та паролю або скористайтеся однією з соціальних мереж:
     

Ми пропонуємо користувачам сайту

Проект Rent.net.ua покликаний допомагати людям з орендою нерухомості:
зняти квартиру, зняти офіс, зняти будинок, тощо.
Стосовно питань співпраці звертайтесь за адресою: [email protected]